Οι παροχές  που πρέπει να προσφέρεις στον ασκούμενο σου αποτελούν σημαντικό στοιχείο  τόσο για την ασφάλεια του,όσο και για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ζυγαριά Tanita Bc 601

Καταγράφει τα αποτελέσματα λίπους, μυικοτητας και νερού σε κάθε τμήμα του σώματος ξεχωριστά και περνάει τα δεδομένα μέσω ειδικής κάρτας στον υπολογιστή.

Παρακολούθηση καρδιακών παλμών και μέτρηση θερμίδων με apple watch.

Χρησιμοποιώντας το  Apple Watch μετράμε τους καρδιακούς παλμούς μέσω αισθητήρων που παρακολουθούν τη ροή του αίματος στην περιοχή του καρπού και δεν χρησιμοποιούμε τις κλασικές  ζώνες στήθους.

Σχεδιασμός εξειδικευμένου προγράμματος εκγύμνασης

Προσαρμόζω κάθε φορά το πρόγραμμα εκγύμνασης σύμφωνα με το στόχο που έχουμε, τις ανάγκες και την καθημερινότητα του ασκούμενου τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Σχεδιασμός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής

Ο Διατροφολόγος και εγώ δημιουργούμε ένα διατροφικό πλάνο που να ανταποκρίνεται στο καθημερινό ωράριο του ασκούμενου και σύμφωνα με τον προπονητικό στόχο που έχουμε θέσει.

Άριστη γνώση χρήσης συμπληρωμάτων διατροφής

Πλέον τα συμπληρώματα διατροφής λόγω της καθιστικής ζωής είναι αναγκαία και δρουν επικουρικά στο διατροφικό μας πλάνο. Προτεραιότητα είναι να θωρακίσουμε τον ανθρώπινο οργανισμό για να μπορέσουμε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δυνατότητα καθημερινής επικοινωνίας με τον ασκούμενο

Για οποιαδήποτε θέμα προκύψει που αφορά κάποια αλλαγή στις ώρες προπόνησης ή θέμα που επηρεάζει την διεξαγωγή της προπόνησης είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσω με τον ασκούμενο μου.

Ψυχολογική υποστήριξη

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η καλή ψυχολογία του ατόμου για να γυμναστεί,μέσα από μεθόδους και διαρκή επαφή προσπαθώ να δημιουργώ ένα άρτιο ψυχολογικό περιβάλλον στον ασκούμενο προκειμένου να έχει καθημερινή καλή διάθεση για άσκηση.