Το χρονοδιάγραμμα που έχεις θέσει για να αλλάξεις το σώμα σου, είναι ρεαλιστικό σε σχέση με την προσπάθεια που κάνεις;

⚡️Μπορείς να έχεις αποτέλεσμα σε 2-6-12 μήνες. Σε 1 χρόνο,σε 2 χρόνια….Μπορεί να γυμνάζεσαι και να μην έχεις και καθόλου αποτέλεσμα….

❓Από τι εξαρτάται αυτό;

Αναφέρομαι συχνά στους παράγοντες που επηρεάζουν το αποτέλεσμα.Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως βαδίζεις με αυτά που κάνεις.Αν η προσπάθεια σου είναι αρκετή για σένα,δε σημαίνει ότι είναι αρκετή για το αποτέλεσμα που επιθυμείς.Πρέπει να το ξεχωρίσεις αυτό.

“ Τα κάνω όλα” ….Τα κάνεις όλα σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα προσπάθειας ή τα κάνεις όλα βάσει του αποτελέσματος που χρειάζεται το σώμα σου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο,με τις συγκεκριμένες συνθήκες;

Δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ….

Έστω ότι θέλω να δω ένα γρήγορο αποτέλεσμα 3 μηνών…
✔️Ο καθένας έχει το ιστορικό του,τη ζωή του ,την αντίληψη του ,την ψυχολογία του Κ.α.

👉Έστω ότι η προπόνηση σου είναι τέλεια και η διατροφή εξατομικευμένη ,ακριβώς στα μέτρα σου ,ενώ μεταβάλλεται άψογα σύμφωνα με την πρόοδο σου.(να επισημάνω ότι το 99% περίπου δε γυμνάζεται ,ούτε τρέφεται σωστά,ωστόσο για να γίνει πιο κατανοητό το άρθρο ,θα πάρω ως δεδομένο ότι γίνεται σωστά όλη η διαδικασία).
👉Έστω ότι δεν έχεις καμία ορμονική διαταραχή ,κανένα τραυματισμό ως εμπόδιο.
👉Έστω ότι έχεις σταθερή ψυχολογία και τέλειο ύπνο
👉Έστω ότι εκτελείς τέλεια τεχνικά όλες τις ασκήσεις ,με άψογο ρυθμό.

Αν το γρήγορο αποτέλεσμα που επιθυμείς χρειάζεται
⚡️4 διπλές προπονήσεις (αερόβιο πρωί,βάρη το απόγευμα.
⚡️2 φορές τέλειο ύπνο την ημέρα(μεσημέρι,βράδυ)
⚡️τέλεια απορρόφηση συστατικών
⚡️καλό γονίδιο
⚡️πάντα καλή απόδοση στην προπόνηση
⚡️ξεκούραστη ημέρα χωρίς δουλειά
Κ.α

❓Έχεις όλες αυτές τις συνθήκες 100%?
❓Σε τι ποσοστό έχεις τον κάθε παράγοντα ξεχωριστά;

Αν είσαι σε ποσοστό 90-100% ,ανήκεις στην κατηγορία του επαγγελματία αθλητή.Δεν είσαι όμως επαγγελματίας αθλητής για να έχεις τέλειες συνθήκες.Επομένως το ποσοστό % κάθε παράγοντα θα σου δώσει το ρεαλιστικό αποτέλεσμα που επιθυμείς.

▶️Το θέμα είναι ότι αυτό το ποσοστό % ,μπορείς να το ανεβάσεις εσύ με τη θέληση σου και την προσπάθεια σου.

Αυτός είναι και ο λόγος που προσωπικά έχω εντυπωσιακά αποτελέσματα ή μέτρια αποτελέσματα ,στα ίδια ακριβώς άτομα….

Το ίδιο ακριβώς άτομο μπορεί να έχει εντυπωσιακό αποτέλεσμα ,αλλά και μέτριο έως και μηδενικό…Μερικά άτομα έχουν αποτύχει στο μυαλό τους πριν καν ξεκινήσουν…

👉Συμπερασματικά:
Φτιάξε τον κάθε παράγοντα ξεχωριστά και θα αγγίξεις στον στόχο σου.

Μην βάζεις χρονοδιάγραμμα.Απλά δώσε το 100% που μπορείς, όχι αυτό που νομίζεις ότι μπορείς.Έχεις και άλλο να δώσεις ,αλλά σε εμποδίζει η νοοτροπία να μη θες να ξεβολεύεσαι….

☑️Αν θες να αλλάξεις το σώμα σου σταμάτα να βολεύεσαι .Να νιώθεις όμορφα απέναντι σε ένα γλυκό που δεν τρως και σε μια προπόνηση που με κούραση πας να κάνεις…Νιώσε όμορφα/θετικά και στο υπόσχομαι 100% ότι θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

👍Προσωπικά μπορώ να εγγυηθώ 100% για την αλλαγή ενός σώματος.Αρκεί ο ασκούμενος μου να είναι αποφασισμένος και 100% μέσα σε αυτό που θα του ζητήσω