Δέχομαι αρκετά μηνύματα από άτομα που έχουν κάνει χειρουργική επέμβαση προκειμένου να χάσουν κιλά. 30-40-50 κιλά, με τη μέθοδο «γαστρικό μανίκι», «γαστρικός δακτύλιος» κτλ.(Στην ίδια κατηγορία βάζω και τα άτομα που έχουν χάσει κιλά με δίαιτες)

❓Συγγνώμη αλλά ποιος σας είπε ότι το θέμα σας είναι οι υπερβολικές θερμίδες που τρώτε;
❓Τι δουλειά έχετε να πειράξετε ζωτικό όργανο;

Κακώς ο γιατρός που το κάνει , αλλά προσωπικά δε με νοιάζει αυτό.Με ενδιαφέρει το άτομο και η νοοτροπία του.

❓Δηλαδή με το να χάσετε 40 κιλά με τους συγκεκριμένους τρόπους κερδίζετε κάτι;

Θα συμφωνήσω ότι έχετε πολλά περιττά κιλά, δε νιώθετε καλά, έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Συμφωνώ, σας καταλαβαίνω.

Ωστόσο οι διαδικασίες αυτές δεν σας κάνουν πιο δυνατούς χαρακτήρες, γιατί πολύ απλά δεν προσπαθείτε. Είναι ο εύκολος
δρόμος. Επιπλέον να σας ενημερώσω ότι από τα κιλά που χάσατε, τουλάχιστον το 50% είναι μυϊκά κιλά, που σημαίνει ότι οργανικά είστε σε χειρότερη φάση, ας ζυγίζετε λιγότερο.

❓Για ποιό λόγο τελικά ένα άτομο χάνει απότομα κιλά με χειρουργική επέμβαση ή αυστηρή δίαιτα, ενώ γνωρίζουμε ότι αυτό είναι καταστροφικό;

✖️Διότι υπάρχει η εμμονή των κιλών!!!!Αυτή είναι η απάντηση.

Ξεκινήστε γυμναστική, δυναμώστε , καταναλώστε αρκετές θερμίδες

▶️Το σώμα δε λειτουργεί όπως νομίζετε .

Θέλω να χάσω 30 κιλά , επομένως αν χάνω 5 κιλά το μήνα σε 6 μήνες τα έχασα.Οι περισσότεροι σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο.Θα σας ενημερώσω λοιπόν πως η διαδικασία αλλαγής ενός σώματος δε λειτουργεί με αυτό το σκεπτικό , αλλά ούτε και ο οργανισμός μας.

Θα πληρώσετε τα λάθη που έχετε κάνει και θα οπλιστείτε με υπομονή!!!Έχετε δρόμο, αλλά κάθε εβδομάδα που τηρείτε το πρόγραμμα θα είστε πιο κοντά.Θα έχετε αλλάξει τρόπο ζωής

Πρέπει πρώτα να ανακτήσετε τα χαμένα μυικά κιλά.Αυτά που με τις δίαιτες χάσατε.Η ζυγαριά μπορεί να δείχνει το ίδιο ή μία μικρή μείωση.Όμως εσείς θα βελτιώνετε καθημερινά και θα αλλάζετε σύσταση.

Θα γίνετε δυνατοί χαρακτήρες και προσωπικότητες .Τα χειρουργεία δεν σου αλλάζουν τον τρόπο ζωής και σκέψης.Και αν συνεχίσεις να έχεις το ίδιο μυαλό θα ξαναγυρίσεις εκεί που ήσουνα !!!

(πηγή φωτογραφίας: theconversation.com)