Αρκεί τελικά να χάσετε 10 κιλά σε 1 μήνα;
Να ακολουθήσεις τη διατροφή είναι ένα μικρό κλικ,αλλά να υιοθετήσεις το σωστό τρόπο ζωής με άθληση και σωστή κατανάλωση φαγητού θέλει χρόνο….
Έρχεται πολύς κόσμος να του αλλάξω το σώμα και με ρωτάει¨ μα για πόσο καιρό θα τα κάνω αυτά ; ¨
👉Για μια ζωή είναι η απάντηση μου…
Η προηγούμενη σου ζωή έφερε τα κιλά και τις παθήσεις που έχεις τώρα.Ευκαιρία να αλλάξεις ζωή.
Σίγουρα θα έχεις σκαμπανεβάσματα .Κάποιες στιγμές θα ξεφεύγεις ,λίγο παραπάνω λιπαρά ,κανένα ποτό.Ωστόσο θα έχεις σωστές βάσεις για να μην σε πάρει από κάτω.
✔️Γυμνάζομαι πάνω από 20 χρόνια .Με καλές και κακές στιγμές.Δεν είναι εύκολη η διατροφή,σας καταλαβαίνω.Είναι όμως αναγκαία.Θα έχετε πολλά και σημαντικά προβλήματα υγείας στο μέλλον αν δεν αλλάξετε τρόπο ζωής.
👍Πείτε ΟΧΙ σε τροφές ακατάλληλες…
✔️Το νόημα ως γυμναστής δεν είναι να αλλάξω απλά ένα σώμα,αλλά και τον τρόπο σκέψης του ασκούμενου …
Αν δε γίνει το δεύτερο και να φτιάξω το σώμα σας θα χαλάσει σύντομα..
👉Την αλλαγή σώματος δείτε την σαν μια γενικότερη αλλαγή…
▶️Δεν μου αρέσει να με προσεγγίζουνε άτομα που βιάζονται για το αποτέλεσμα.Δεν είναι καλό δείγμα μακροχρόνιου αποτελέσματος …..
Γνωρίζω ότι θέλετε να ξεφορτωθείτε γρήγορα τα κιλά .Ότι δεν αντέχετε να βρίσκεστε σε ένα σώμα που δεν επιθυμείτε. Δεκτό….Ωστόσο τι θα πρέπει να γίνει;
Σε 1 μήνα να έχετε την τέλεια γραμμή;
Κάντε σωστά την αλλαγή του σώματος σας.Αλλάξτε τη ζωή σας ,τη διατροφή,τον ύπνο,τις κακές σας συνήθειες.
👉Διευθυντής έγινε αυτός που προσπαθούσε ,όχι εκείνος που βιαζόταν να πάρει τη θέση του διευθυντή.
Είναι νόμος ,έτσι είναι η ζωή….
✔️Πολλές φορές ανεβάζω γρήγορα αποτελέσματα για να μπουστάρω τον κόσμο ότι κάτι είναι εφικτό ,προκειμένου να δραστηριοποιηθεί.Ωστόσο πάντα μιλάω για μακροχρόνια αποτελέσματα και συνήθειες…
Αυτός που βιάζεται για αλλαγές ,που ζηλεύει το γλυκό όταν κάνει σωστή διατροφή ή το ποτό όταν δεν πίνει έχει λάθος δεδομένα .Πρέπει η διαδικασία να γίνεται ευχάριστα!
👉Τα πιο γρήγορα και καλά αποτελέσματα έχουν ασκούμενοι μου που δε βάζουν χρονοδιάγραμμα και απλά εφαρμόζουν όσα τους λέω…..
✅Βάλτε στη ζωή σας τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή.Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα….Μην κοιτάτε πως θα χάσετε 10 κιλά σε μία εβδομάδα…Είναι λάθος!