Μπορώ να σας χάσω και 5 και 10 και 20 κιλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ….
Πραγματικά μου είναι πάρα πολύ εύκολο να παίξω με τους μηχανισμούς του ανθρώπινου σώματος ,με το προπονητικό και διατροφικό πλάνο και να σας χάσω πολλά κιλά σε γρήγορο διάστημα…
❓Αυτό είναι όμως το νόημα;
Να χαθούν κιλά και να μην έχω φτιάξει τους μηχανισμούς του σώματος σας;Να ικανοποιήσω την ανάγκη να δείτε λιγότερα κιλά στη ζυγαριά και να τα ξαναπάρετε μόλις φάτε κανονικά;
Αυτό θα μπορούσα να το κάνω σε μία περίπτωση που θα είχα έναν αθλητή που λόγω κατηγορίας κιλών θα έπρεπε να τον πάω στάνταρ κιλά ή αν είχα ένα άτομο με πάρα πολλά κιλά και είχε θέμα με γόνατα ,μέση κτλ…Ή αν είχα μία γυναίκα και παντρευόταν ή ένα μοντέλο που είχε φωτογράφιση σε άμεσο χρονικό διάστημα.
Ναι εκεί να το κάνω ,αλλά σίγουρα θα έπρεπε να πω στον ασκούμενο ότι θα του έχανα πόντους και κιλά,αλλά θα μου κόστιζε μυϊκά κιλά και ίσως ορμονική διαταραχή αναλόγως το άτομο.Ενώ μετά θα έπαιρνε παραπάνω κιλά και θα έπρεπε να κάνουμε τη διαδικασία ως έχει κανονικά….
👉Αυτή είναι η αλήθεια….
Θέλω να φτιάχνω οργανισμούς που λειτουργούν σωστά προκειμένου να καίω το λίπος ,όχι απλά ο ασκούμενος μου να χάνει κιλά.
Είναι χρέος μου ως επαγγελματίας να σας τα πω ξεκάθαρα…
Έχω σταθερές συνεργασίες εδώ και χρόνια !!!
✔️Για μένα δεν είναι τίποτα να σας χάσω κιλά,αλλά το νόημα δεν είναι εκεί!!!
Έχω ξεκολλήσει πολλά άτομα που η ζυγαριά ήταν κολλημένη για χρόνια.Είναι απλό πραγματικά.Αλλά είναι κρίμα να κοιτάτε τη ζυγαριά και όχι τη συνολική πρόοδο !
👉Επιθυμώ γερούς οργανισμούς καύσης λίπους ,όχι σώματα που απλά χάνουν κιλά…
✔️Στο γυμναστήριο πάτε να φτιάξετε το σώμα σας και την υγεία σας,όχι απλά να χάσετε κιλά….