Κάνω μία αναδρομή στο παρελθόν και βλέπω πόσες φόρες έχω τεστάρει το σώμα μου…ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ
Πολύ διάβασμα και συνέχεια να τεστάρω…
✔️Έρευνες πάνω στο σώμα μου
✔️Προπονητικά συστήματα
✔️Διατροφικά πλάνα
👉Πρέπει να διαβάσεις και μετά να κάνεις πράξη αυτό που διάβασες.Να δεις έγκυρα ερευνητικά πεδία ,άπειρα βιβλία επιστημονικά και μόνο ….
Δεν ισχύει πάντα αυτό που διαβάζω στην πράξη
Το βιβλίο σου δίνει γενική γνώση,όμως εδώ μιλάμε για εξατομίκευση .Οι διαφορές είναι τεράστιες .
👉Πρέπει σηκώσεις τα 60,τα 80 ,τα 100 κιλά ,να νιώσεις το ερέθισμα.Δεν αρκεί το βιβλίο από μόνο του ,όπως και η προπόνηση από μόνη της.
👍Να εφαρμόσεις μία διατροφή να δεις πως λειτουργεί
Βεβαίως δε σημαίνει ότι αυτό θα δουλέψει και στους άλλους με τον ίδιο τρόπο.Ωστόσο αυτό σε κάνει πιο έμπειρο και γνώστη διότι τουλάχιστον το έχεις δοκιμάσει
👉ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΟ
Αυτό με έχει πάει μπροστά,γιατί η φυσική προπόνηση έχει τεράστια εμπόδια και μέσα από προπονητικά και διατροφικά πλάνα έπρεπε να βρω τη λύση για τη συνεχή βελτίωση….
Το Ίντερνετ σου δίνει πληροφόρηση ,αλλά και ημιμάθεια.Αν δεν έχεις διαβάσει πολύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το σωστό από το λάθος .
✔️Το ανθρώπινο σώμα είναι μια πολύπλοκη μηχανή,συνεχώς μαθαίνουμε από αυτήν και κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητες της……
Πιστεύω και 10 ζωές να ζήσω θα έρχεται ένας νέος ασκούμενος που το ιστορικό του θα με αιφνιδιάζει …..
Η γνώση σε ανεβάζει επίπεδα και η πράξη σου δίνει συμπεράσματα…
▶️Δεν εφαρμόζω κάποια ξεχωριστή διαδικασία,αλλά είμαι σίγουρος και γνωρίζω τον κάθε λόγο για την άσκηση που κάνω και τα κιλά που βάζω.Υπάρχει λόγος για την κάθε μου κίνηση μέσα στο γυμναστηριακό χώρο.
👉Μετά από 600+ περιπτώσεις αποκλειστικής προσωπικής παρακολούθησης, συναντάω συχνά περιπτώσεις με κοινά χαρακτηριστικά.
Είναι συγκεκριμένη ,αλλά και ξεχωριστή η διαδικασία που πρέπει να δεχτεί το συγκεριμένο σώμα ,τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του ,τη συγκεκριμένη ημέρα ,σύμφωνα με το ιστορικό του ….
Το ανθρώπινο σώμα δε με κάνει να βαριέμαι ποτέ το αντικείμενο μου .Συνέχεια έχει κάτι ξεχωριστό να μου δώσει ,μία νέα πληροφορία ….
👍Διαβάζουμε ,μαθαίνουμε ,εφαρμόζουμε ….Δεν τελειώνει ποτέ αυτό…