Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να μη μειώνετε τις θερμίδες. Εκεί θέλει ευελιξία στα προπονητικά προγράμματα και να κρατάτε ψηλά το διατροφικό πλάνο.
Δυστυχώς οι ειδικοί καμία φορά πάνε με τα νερά του ατόμου που θέλει να αδυνατίσει. Οι περισσότεροι θέλουν να χάσουν κιλά,ενώ παράλληλα δε γνωρίζουν καν βασικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου σώματος.

Η εύκολη λύση οι λίγες θερμίδες ,αρκεί να φανερωθεί ένας μικρότερος αριθμός στη ζυγαριά.Δυστυχώς έχουν πέσει σε αυτήν την παγίδα και οι περισσότεροι ειδικοί ,ενώ δεν θα έπρεπε.

Τελικά ένας πλανήτης κυνηγάει να χάσει κιλά…ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ…

Δηλαδή το άτομο που από τα 60 κιλά πήγε στα 70 ή 80, θέλει απλά να μικρύνει με κάθε τίμημα. Αρκεί να γίνει γρήγορα και ανώδυνα….

👉Θα τα ξαναπάρετε τα κιλά 1000% ,αν δεν ακολουθήσετε τη σωστή διαδικασία.Και μάλιστα θα έχετε καταστρέψει και περισσότερο το σώμα σας.

Μην κυνηγάτε το εύκολο στο μάτι σας.Να βλέπετε το σωστό ….Και σίγουρα με το να κάθεστε και να εφαρμόζετε δίαιτες ακολουθείτε το λάθος δρόμο.Μετά θα θέλετε διπλάσιο ή τριπλάσιο χρόνο για να επανέλθετε,ενώ θα έχετε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία σας…

Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για εκείνους που γυμνάζονται και πάλι ακολουθούν fast diets….Κάτι δεν σας έχουν πει σωστά….Τα έχετε μπερδέψει και θα κάνετε συνεχώς γύρους από το ίδιο σημείο.