Οι χώροι εκγύμνασης διαφέρουν αναλόγως τις ανάγκες, την απόσταση, την οικονομική δυνατότητα και το χρόνο του κάθε ασκούμενου

Στον Δικό Σου Χώρο (Πχ Σπίτι, Γραφείο)

Το λεγόμενο Home Personal Training αποτελεί το καλύτερο και ακριβότερο είδος εκγύμνασης διότι δημιουργείς το δικό σου γυμναστηριακό περιβάλλον, χωρίς να έχεις τις μετακινήσεις και τη δέσμευση του γυμναστηρίου. Ως Personal Trainer στην περίπτωση εκγύμνασης σε προσωπικό σου χώρο οφείλω να έρθω να εκτιμήσω τον εξοπλισμό σου αν είναι ικανοποιητικός ή χρειάζεται προσθήκες για την σωστή διεκπεραίωση των μαθημάτων.

Στο χώρο μου

Ένας πλήρως εξοπλισμένος χώρος 170 τετραγωνικών, αποκλειστικά για ένα άτομο, με τα καλύτερα όργανα παγκοσμίως της αμερικανικής εταιρίας CYBEX, και απόλυτη ιδιωτικότητα στην εκγύμναση υπό την επίβλεψη μου.

Δε θα μπορούσα να έφτιαχνα κάτι λιγότερο για τους ασκούμενους μου, που με εμπιστεύονται και με στηρίζουν τόσα χρόνια.

Η ακριβής έννοια του private personal training. Προπόνηση ενός ατόμου αποκλειστικά, εκτός και αν θέλει να γυμναστεί παράλληλα με κάποιον γνωστό του, ως ζευγάρι. Στο χώρο, δεν υπάρχει άλλος γυμναστής μαζί με εμένα, παρά μόνον εγώ και ο ασκούμενος.

Το αποδυτήρια είναι ιδιωτικά και παρέχουν απόλυτη ασφάλεια! Πρόσβαση έχει μόνο ο ασκούμενος, με ηλεκτρικό τηλεχειριστήριο.

Κύριο μέλημά μου, ήταν να δημιουργήσω ένα περιβάλλον στο οποίο ο ασκούμενος μπορεί να ξεφύγει από το πιεστικό του ωράριο και να κάνει ιδιωτικά την προπόνησή του, έχοντας απόλυτη συγκέντρωση και ηρεμία. Εδώ δεν υπάρχουν άγνωστοι να έρχεσαι υποχρεωτικά σε επαφή, ούτε φωνές και χτυπήματα στο διπλανό όργανο…

Η συγκέντρωση στην άσκηση είναι το νούμερο 1 για το μέγιστο ερέθισμα κατά τη διάρκεια μιας εκτέλεσης και πιστεύω ότι ο χώρος αυτός αποτελεί ιδανικό παράδειγμα.

Έχω φροντίσει ακόμη να στήσω μία ευρύχωρη και ευήλια αίθουσα για διεξαγωγή σεμιναρίων και yoga sessions. Ο εξοπλισμός συμπεριλαμβάνει προτζέκτορα και αποθηκευτικούς χώρους, οι οποίοι βρίσκονται στη διάθεση και των μικρών μας φίλων, όταν οι μαμάδες τους πρέπει να αθληθούν και δεν έχουν πού να αφήσουν τα παιδιά τους. Η εκγύμναση του γονέα, μπορεί να συνδυαστεί με την ψυχαγωγία του παιδιού.

Μακάρι το DF Personal Training Studio να αποτελέσει την αρχή και άλλων τέτοιων κινήσεων στην Ελλάδα. Το έχουμε ανάγκη.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη σας..