600-00824847

Ραντεβού αρχικής γνωριμίας για συζήτηση στόχων και καθορισμό χρονοδιαγράμματος προπονήσεων

Το πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό για να διαπιστώσω αν μπορείς να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία στη ζωή σου και ποσό τυπικός/κη θα είσαι σε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης και διατροφής που θα σου παρέχω.

Θέλω οι ασκούμενοι μου να έχουν αποτέλεσμα 100% και ένας σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη του στόχου είναι και η συνέπεια που θα έχει το άτομο που γυμνάζω.

 

Μετά το πρώτο ραντεβού στο 1ο μάθημα θα γίνει: πλήρης καταγραφή ιστορικού του αθλουμένου

Το ιστορικό θα περιλαμβάνει στοιχεία από τη ζωή του αθλούμενου, το αθλητικό ιστορικό του, τις διατροφικές προτιμήσεις και τις δυσανεξίες τους, τραυματισμούς, ωράριο, ασχολίες/hobby, ψυχικές διαταραχές κ.α.

Προτροπή για απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις (π.χ. Αίματος)

Για την κατασκευή ενός σώματος πρέπει η λειτουργία του οργανισμού να βρίσκεται σε άψογη κατάσταση προκειμένου να έχουμε οφέλη απο την άσκηση σε μέγιστο βαθμό.

Φωτογράφιση μπρος/πίσω/πλάι για να δω τις αναλογίες και τη συμμετρία

Σκοπός της φωτογράφισης είναι η παρατήρηση των αναλογιών και της συμμετρίας του σώματος βάσει της οποίας θα βγει και το πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς επίσης και η σύγκριση για τη διαφορά των αποτελεσμάτων

Σωματομετρήσεις με μεζούρα

Βασικός λόγος των μετρήσεων είναι να επανεξετάσουμε τα αποτελέσματα μετά από ένα πρόγραμμα εκγύμνασης άλλα και να δούμε τυχών διαφορές στα μέλη του σώματος.

Λιπομέτρηση

Η ζυγαριά TANITA BC 601 καταγράφει τα αποτελέσματα λίπους, μυικότητας και νερού σε κάθε τμήμα του σώματος ξεχωριστά και περνάει τα δεδομένα μέσω ειδικής κάρτας στον υπολογιστή.

Παρακολούθηση καρδιακών παλμών και μέτρηση θερμίδων με Apple Watch

Χρησιμοποιώντας το  Apple Watch μετράμε τους καρδιακούς παλμούς μέσω αισθητήρων που παρακολουθούν τη ροή του αίματος στην περιοχή του καρπού και δεν χρησιμοποιούμε τις κλασικές  ζώνες στήθους.

Στο 2ο μάθημα:

  • ξεκινάει η προσαρμογή (αναλόγως την κατάσταση του πελάτη ) και εν συνέχεια το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε.
  • ο αθλούμενος θα παραλάβει μέσω email το αρχικό πρόγραμμα διατροφής που θα ακολουθήσει.

Ακριβή συμπεράσματα των αποτελεσμάτων

Η λιπομετρηση,η φωτογράφιση και οι σωματομετρήσεις πραγματοποιούνται πριν και στο τέλος του κάθε προγράμματος. Αυτή η διαδικασία αποτελεί και τον κύριο γνώμονα για τα αποτελέσματα του κάθε πελάτη Μέσω της διαδικασίας αυτής μπορούμε να γνωρίζουμε την αλλαγή του σώματος μας σε αντιστοιχία με το λίπος, τη μυικότητα και την κατακράτηση νερού.